Adgang til ForældreIntra og MinUddannelse

I Aarhus Kommune bruger vi ForældreIntra som vores primære kommunikationskanal om forhold, der vedrører skolen, klassen og den enkelte elev.  På MinUddannelse kan du følge med i dit barns - og klassens - læring og udvikling.

I februar 2018 er den digitale sikkerhed skærpet, hvilket betyder, at du ikke længere kan logge ind med brugernavn og adgangskode. Du skal nu bruge et UNI-login til at logge på både ForældreIntra og MinUddannelse.

I videoen herunder, kan du se, hvordan du får et Uni-login:

Sådan får du et UNI-login:

• Åbn ForældreIntra (www.holme-skole.dk/fi)

• Klik på feltet "BRUG UNI-LOGIN"

• På UNI-logins side skal du vælge "Glemt brugernavn eller adgangskode"

• Herefter klikker du på "Log på med NemID"

• På NemID's side logger du på med dit NemID

• På UNI-logins side kan du se dit Uni-login i det øverste felt. Notér brugernavnet. Du vælger selv den adgangskode, du ønsker at bruge. Skriv den to gange. Tryk OK.

• Nu har du fået dit UNI-login og adgangskode.

Glemt Uni-login eller adgangskoden til dit UNI-login?

• Åbn ForældreIntra (www.holme-skole.dk/fi)

• Klik på feltet "BRUG UNI-LOGIN"

• Vælg "Glemt brugernavn eller adgangskode?" på UNI-logins side

• Vælg "Log på med NemID"

• Log på med dit NemID

• Nu kan du se dit UNI-login-brugernavn i det øverste felt. Indtast evt. en ny adgangskode.

Se evt. mere i Aarhus Kommunes pjece om Uni-login til ForældreIntra og MinUddannelse