SFO'en (SkoleFritidsOrdning)

Holme SFO er for børn fra 0. til 3. klasse.

I SFO’en er vi aldersintegreret, hvilket betyder, at der er aktiviteter på tværs af alder. Vi prioriterer at udnytte vores pragtfulde udendørs arealer så meget og så ofte som muligt, så bevægelsesaktiviteter og udelivsaktiviteter har en stor plads i vores SFO.

Indendørs har vi også hver dag gang i forskellige kreative aktiviteter.

Tid til fordybelse
I SFO’en prioriterer vi, at der er tid til fordybelse, så temaer strækker sig ofte over en hel måned og aktiviteter over flere dage. På den måde får vi tid til at arbejde flere dage med tingene, og samtidig giver det en fællesskabsfølelse, at både børn og voksne ved, hvad der er på tapetet.

September måned 2017 har som eksempel budt på et sensommertema,

hvor undertemaerne blandt andet har været:

• Frugt og syltning
  • Naturliv
  • Ture ud af huset
  • Krible krable

Selv om der er mange spændende aktiviteter, skal SFO’en også være et sted, hvor der er plads til at være i mindre sociale sammenhænge. Det betyder, at der også er plads til, at børnene kan melde sig ind og ud af det store fællesskab.

Derfor er det også en prioritet, at der er voksen-kapacitet til at tage sig af de
børn, der har brug for en snak, et spil UNO eller bare vil sidde helt stille for sig
selv og tegne.

Som barn i SFO’en kan man også benytte morgenåbningen.
Her er der åbent fra kl. 6.30 hver dag.

Sfo: Telefon 21 67 41 50

Sfo for specialklasserne: 20 56 62 52

Beskeder til personalet om fx. børnenes komme-gå-tider meddeles via Tabulex.