Skolestart på Holme Skole

Skolestart august 2018

Dit barn skal starte i skole det år, det fylder seks år. Er dit barn født i 2012, skal det altså starte i 0. klasse i august 2018. Hvis dit barn er født i 2011, men skoleudsat er det også i 2018, barnet starter i 0. klasse.

Første skoledag er mandag den 13. august 2018.
De nye 0. klasser mødes i skolegården klokken 9.00

I velkomstbrevet her kan du læse praktisk info om første skoledag for 0.a og 0.b.

Indskrivning til skoleåret 2018-19

Indskrivning til skolen foregår digitalt via borger.dk, men indgangen hertil er lukket 31. december 2017.

Hvis du ønsker dit barn skrevet ind på Holme Skole herefter, skal du kontakte skolen.

Indskrivning i sfo sker gennem den digitale pladsanvisning.

Ny elev - skoleskift
I Aarhus Kommune er der delvist frit skolevalg. Det betyder, at forældre kan ønske en anden skole end distriktsskolen for deres barn.

Holme Skole er en populær skole, der vælges af mange elever og forældre, men det kan dog stadig være muligt at få en plads. Derfor anbefaler vi, at I kontakter skolens kontor og hører nærmere om dit barns muligheder for skolegang på Holme Skole.

For at lette sagsbehandlingen opfordrer vi til, at du udfylder skemaet "Ansøgning om skoleskift"  og afleverer dette på skolen. Skolen undersøger, om der er plads på skolen.

Hvis man får et positivt svar fra Holme Skole, skal man også indlevere skemaet "Udmeldelse fra skole (og SFO)" til den skole, man flytter fra.

Aarhus Kommunes hjemmeside kan du læse mere om skoleskift generelt.

Festlig velkomst til de nye 0. klasser

Se her hvordan alle de andre elever byder de nye kammerater velkommen på Holme Skole, når der er lige er gået et par dage efter første skoledag: